Ανακοινώσεις
16/10/2018 Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης, 22-26 Οκτωβρίου 2018.

H Εβδομάδα Ανοικτής Πρόσβασης, είναι μια ετήσια επιστημονική επικοινωνιακή  εκδήλωση με επίκεντρο την ανοικτή πρόσβαση και τα συναφή θέματα. Λαμβάνει χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σε ένα πλήθος από τοποθεσίες ταυτόχρονα εντός και εκτός διαδικτύου.

Στo πλαίσιo της φετινής Εβδομάδας Ανοικτής Πρόσβασης, 22-26 Οκτωβρίου 2018, τα Ευρωπαικά προγράμματα OpenAIRE και FOSTER παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό και διοργανώνουν μια σειρά από διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια (webinars) σε μια ποικιλία θεμάτων.

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα.

 

Όλα τα μαθήματα και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα είναι προσιτά χωρίς εγγραφή. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να υποβάλετε ερωτήσεις εκ των προτέρων, να λάβετε υπενθυμίσεις ή θέλετε να παραμείνετε ενημερωμένοι στη συνέχεια, θα πρέπει να προβείτε σε σχετική εγγραφή.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή:

 

https://www.fosteropenscience.eu/event/openaire-and-foster-series-webinars-and-tutorials

& https://www.openaire.eu/open-access-week-2018

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους εκπροσώπους του Εθνικού Γραφείου Ανοικτής Πρόσβασης του OpenAIRE στην Κύπρο στις διευθύνσεις marti.zafiro@ucy.ac.cy, ioannou.anastasia@ucy.ac.cy, koukounidou.v@ucy.ac.cy  ή στο τηλ. 2289 3432

 

Πηγές και πληροφορίες:

http://www.openaccessweek.org/profiles/blogs/theme-of-2018-international-open-access-week-to-be-designing-equi

 

http://www.openaccess.gr/el/oa-about

 

https://www.openaire.eu/