Ανακοινώσεις
17/03/2020 Κλειστή η Βιβλιοθήκη από 11 Μαρτίου μέχρι 10 Απριλίου 2020, στο πλαίσιο μέτρων για τον κορωνοϊό COVID-19.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης για το κοινό και τους φοιτητές από τις 11 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 10 Απριλίου 2020.

** Περιλαμβανομένων του αναγνωστηρίου 24/7 και των βιβλιοθηκών ΣΕΚΚΙ και ΕΜΑ.

 

Μη επιβολή προστίμων κατά την περίοδο που η Βιβλιοθήκη είναι κλειστή

 

--  Κατά την περίοδο που η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε επιβολή προστίμου για καθυστέρηση στην επιστροφή βιβλίων και παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τυχόν ειδοποιήσεις που αποστέλλονται αυτόματα από το σύστημα Βιβλιοθήκης κατά την περίοδο αυτή. Αυτό δεν περιλαμβάνει πρόστιμα που ενδεχομένως να επιβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο πριν από το κλείσιμο της Βιβλιοθήκης στις 11/3/2020.

 

--  Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να προβείτε διαδικτυακά σε ανανέωση της περιόδου δανεισμού μέσω του λογαριασμού σας (My Library) ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://cypruslibraries.ac.cy/search~S2*eng. Σε περίπτωση που έχετε ξεπεράσει το όριο ανανεώσεων που δικαιούστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση library@ucy.ac.cy

 

Επίσης, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την αντιμετώπιση του COVID19, οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργούν από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 μόνο με προσωπικό ασφαλείας, ενώ εκεί όπου είναι δυνατόν το υπόλοιπο προσωπικό θα εργάζεται εξ αποστάσεως.