Ανακοινώσεις
30/04/2020 Κλειστή η Βιβλιοθήκη μέχρι 31 Μαΐου 2020, στο πλαίσιο μέτρων για τον κορωνοϊό COVID-19.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης για το κοινό και τους φοιτητές μέχρι και τις 31 Μαΐου 2020.

** Περιλαμβανομένων του αναγνωστηρίου 24/7 και των βιβλιοθηκών ΣΕΚΚΙ και ΕΜΑ.

 

Μη επιβολή προστίμων κατά την περίοδο που η Βιβλιοθήκη είναι κλειστή

 

--  Κατά την περίοδο που η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε επιβολή προστίμου για καθυστέρηση στην επιστροφή βιβλίων και παρακαλούμε όπως αγνοήσετε τυχόν ειδοποιήσεις που αποστέλλονται αυτόματα από το σύστημα Βιβλιοθήκης κατά την περίοδο αυτή. Αυτό δεν περιλαμβάνει πρόστιμα που ενδεχομένως να επιβλήθηκαν για τον ίδιο λόγο πριν από το κλείσιμο της Βιβλιοθήκης στις 11/3/2020.

 

--  Υπενθυμίζεται ότι μπορείτε να προβείτε διαδικτυακά σε ανανέωση της περιόδου δανεισμού μέσω του λογαριασμού σας (My Library) ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://cypruslibraries.ac.cy/search~S2*eng. Σε περίπτωση που έχετε ξεπεράσει το όριο ανανεώσεων που δικαιούστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση library@ucy.ac.cy