Ανακοινώσεις
23/06/2020 Eπαναλειτουργία και επέκταση υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης από 24/6/2020

 

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη θα αναπροσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας της από τις 24 Ιουνίου 2020 χαλαρώνοντας στο μέτρο του επιτρεπτού, αλλά και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, αποτρέποντας/περιορίζοντας την μετάδοση του κορωνοϊού.

 

Θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά προς τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου και τα ήδη εγγεγραμμένα εξωτερικά μέλη της, όπου για την είσοδο στο κτήριο Κέντρο Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου»  συνεχίζει να είναι απαραίτητη η πανεπιστημιακή κάρτα μέλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, τις υποχρεώσεις των χρηστών και τις ακολουθούμενες διαδικασίες (με ένταξη πλέον και της δυνατότητας πρόσβασης στα ράφια, αυτόματου δανεισμού και επέκταση χώρων αναγνωστηρίου), παρακαλούμε όπως μελετήσετε τις σχετικές οδηγίες.

 

Για οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση ή απορία παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης ή επικοινωνείτε με την ηλεκτρονική διεύθυνσή της.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας υπό τις παρούσες συνθήκες.

 

Ευχές για υγεία και καλή θερινή περίοδο προς όλους.

 

Έλενα Διομήδη-Παρπούνα

Αναπληρώτρια Διευθύντρια Βιβλιοθήκης