Ανακοινώσεις
16/12/2020 Αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα με σκοπό την προστασία ενάντια στην εξάπλωση της νόσου COVID-19.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Βιβλιοθήκης για παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και στον μέγιστο βαθμό προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της νόσου COVID-19, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα πιο κάτω:

 

  1. Η Βιβλιοθήκη λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών, καθώς και συνεχή επίβλεψη για τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Δείτε το Ωράριο Λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.
  1. Ο δανεισμός και η επιστροφή υλικού γίνεται αυτόνομα από το κάθε μέλος με τη χρήση της προσωπικής κάρτας ΠΚ, μέσω των σταθμών αυτοεξυπηρέτησης.
  1. Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν τη Βιβλιοθήκη μέσω εικονικής περιήγησης σε χώρους και συλλογές μπορούν να το κάνουν με σύνδεση στη διεύθυνση: https://my.matterport.com/show/?m=RXYACw57mFb
  1. Για τις οικονομικές οφειλές προς τη Βιβλιοθήκη παρέχεται η δυνατότητα on-line πληρωμής.

 

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης βρίσκεται στη διάθεση σας για κάθε υποστήριξη μέσω:

 

  • -- Υπηρεσίας Στιγμιαίας Ηλεκτρονικής Συνομιλίας AskLive (live chat), μέσω του αναδυόμενου παραθύρου συνομιλίας κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης. Αποστείλετε offline μήνυμα εάν η υπηρεσία είναι ανενεργή.

 

  • -- τηλεσυνάντησης μέσω MS Teams με αίτημα στο library@ucy.ac.cy (Δευ-Παρ 08:30-17:30)

 

  • -- τηλέφωνο στο 22892020 (Δευ-Παρ 08:30-17:30)