Εκδηλώσεις & συνέδρια
23/06/2016 Πρόσκληση σε WEBINAR για την πιλοτική δράση χρηματοδότησης δημοσιεύσεων ανοικτής πρόσβασης.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ WEBINAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

(FP7 POST-GRANT OA PILOT)

 

Τα Εθνικά Σημεία Αναφοράς Ανοικτής Πρόσβασης και τo Εθνικό Γραφείο Ανοικτής Πρόσβασης Κύπρου OpenAIRE2020, στα πλαίσια σειράς ενημερωτικών δράσεων για την προώθηση και την ενίσχυση της Εθνικής πολιτικής Ανοικτής Πρόσβασης, διοργανώνουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, στις 11:30 π.μ. webinar για την πιλοτική δράση χρηματοδότησης δημοσιεύσεων με Ανοικτή Πρόσβαση που απορρέουν από έργα του 7ου Προγράμματος Πλαισίου που έχουν ολοκληρωθεί. 

 

Το πρώτο webinar διοργανώνεται σε συνεργασία με το LIBER (τον Σύνδεσμο των Ευρωπαϊκών Βιβλιοθηκών Ερευνών) και θα διεξαχθεί από τον Pablo de Castro, στέλεχος του Liber (του συντονιστή φορέα της πιλοτικής δράσης) και θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα: παρουσίαση της πιλοτικής δράσης, προϋποθέσεις επιλεξιμότητας, διαδικασία υποβολής αιτήματος, εναλλακτικός μηχανισμός χρηματοδότησης (χρηματοδότηση περιοδικών που δεν χρεώνουν Article Processing Charges).

 

Σε ποιους απευθύνεται: Το webinar απευθύνεται σε ερευνητές, συντονιστές έργων και βιβλιοθηκονόμους. 

 

Διάρκεια: Το webinar θα είναι διάρκειας μίας ώρας και θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

 

Δήλωση Συμμετοχής: Παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Τρίτη 21 Ιουνίου2016 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα

http://doodle.com/poll/xvus2xugt2uaz9ff

 

Τρόπος Συμμετοχής: Η συμμετοχή γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου http://www.instantpresenter.com/eifl156, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 23/6/2016 και ώρα 11:20 π.μ.

Για τη συμμετοχή απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή σας.

 

Κατά τη διάρκεια του webinar θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για την πιλοτική δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Σύλβια Κουκουνίδου, koukounidou.v@ucy.ac.cy

 

Περισσότερα για το OpenAIRE, την Ευρωπαϊκή υποδομή για την ανοικτή πρόσβαση στις δημοσιεύσεις που χρηματοδοτούνται από το FP7 και τον Ορίζοντα 2020 στο www.openaire.eu

 

Πρόσκληση