Εκπαιδευτικές επισκέψεις στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου που στεγάζεται στο Κέντρο Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου» κατά το σχολικό έτος 2019-2020 δέχεται οργανωμένες επισκέψεις μαθητών προδημοτικής, Ε’ και Στ’ τάξης δημοτικού σχολείου κάθε Δευτέρα και Τρίτη, καθώς και επισκέψεις ομάδων μαθητών γυμνασίου και λυκείου κάθε Πέμπτη μεταξύ των ωρών 09:00-11:00.

Οι επισκέψεις αυτές σκοπό έχουν την γνωριμία και εξοικείωσή των μαθητών με το βιβλίο και τις βιβλιοθήκες γενικότερα και γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης του εκπαιδευτικού με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και επιλογής μίας από τις πιο κάτω διαθέσιμες ημερομηνίες. Πριν από τη δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όπως μελετήσετε την Πολιτική Εκπαιδευτικών Επισκέψεων της Βιβλιοθήκης.

Προσοχή:
Επιλέγοντας Δήλωση ενδιαφέροντος μέσα από τη σελίδα περιγραφή της εκδήλωσης εμφανίζεται η αίτηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε. Το πεδίο Στοιχεία αιτητή, αν επιλέξετε Οργανισμός-Σχολείο, εμφανίζεται με την πιο κάτω μορφή.

Για να είναι έγκυρη η αίτησή σας είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα πιο πάνω πεδία που εμφανίζονται δηλ. το όνομα του Οργανισμού-Σχολείου,  Τάξη-Ηλικία και Αριθμός ατόμων (μέχρι 30).

 

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: library.tours@ucy.ac.cy.