Αγαπητοί τελειόφοιτοι,

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ολοκλήρωση των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επόμενες επιδιώξεις σας.

Παρακαλούμε όπως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιστρέψει το δανεισμένο υλικό και έχετε τακτοποιήσει οποιεσδήποτε οικονομικές οφειλές σας προς τη Βιβλιοθήκη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022. Σύμφωνα με τους κανόνες του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν θα απονέμεται πτυχίο σε φοιτητές που δεν έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους προς τη Βιβλιοθήκη.

Η επιστροφή βιβλίων μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μέρα (Δευτέρα-Κυριακή), μέσω του συστήματος αυτόματης επιστροφής βιβλίων και με χρήση της προσωπικής σας Πανεπιστημιακής Κάρτας.

Τις οικονομικές σας οφειλές μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε στη Βιβλιοθήκη σύμφωνα με το ωράριο υπηρεσιών, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 08:30-14:00, ή μέσω του συστήματος  ηλεκτρονικών πληρωμών του Πανεπιστημίου Κύπρου (JCC) , ή με πληρωμή μέσω κατάθεσης/μεταφοράς στον σχετικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Τράπεζα Κύπρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην η-διεύθυνση [email protected].