«Η πορεία της Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα και στην Κύπρο: τοπικές πρωτοβουλίες και επόμενα βήματα» Διαδικτυακό Σεμινάριο OpenAIRE

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το OpenAIRE σε Κύπρο και Ελλάδα διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με στόχο την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, τα εργαλεία και τις βέλτιστες πρακτικές για την εφαρμογή της Ανοικτής Επιστήμης στον Ευρωπαϊκό και Εθνικό Ερευνητικό Ιστό και στο Ευρωπαϊκό Νέφος Ανοικτής Επιστήμης (EOSC).

Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023, στις 11.00 π.μ.. Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τους τρόπους με τους οποίους η Ανοικτή Επιστήμη έχει εφαρμοστεί στα ερευνητικά οικοσυστήματα της Ελλάδας και της Κύπρου, με έμφαση στις εξελίξεις του τελευταίου έτους και σε επερχόμενες δράσεις. Στις προσπάθειες αυτές έχει υπάρξει σημαντική η συμβολή Εθνικών Πρωτοβουλιών, όπως η Ελληνική Πρωτοβουλία για την Ανοικτή Επιστήμη (ΕΠΑΕ) και η Άτυπη Συμβουλευτική Ομάδα για την Ανοικτή Επιστήμη στην Κύπρο.

Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο «Η πορεία της Ανοικτής Επιστήμης στην Ελλάδα και στην Κύπρο: τοπικές πρωτοβουλίες και επόμενα βήματα», συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής (εδώ).

Ο σύνδεσμος για την πλατφόρμα παρακολούθησης θα αποσταλεί μια μέρα πριν την πραγματοποίηση του σεμιναρίου σε όσες/ους έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Mε τη λήξη του webinar θα διαμοιραστούν τα αρχεία της παρουσίασης και η βιντεοσκόπηση.

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες  μπορούν να επικοινωνήσουν  με:

– Ελλάδα: [email protected]                – Κύπρος: [email protected]

Ανακοινώσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρο Πληροφόρησης–Βιβλιοθήκη «Στέλιος Ιωάννου», Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος

Τηλέφωνο: (+357) 22 892020, (+357) 22 892137

Fax: (+357) 22895495

Web: http://library.ucy.ac.cy/

Go to Top