Βάσει απόφασης της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών (04/2020 ημερ. 30 Σεπτεμβρίου 2020) κάθε υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής/τρια του Πανεπιστημίου Κύπρου οφείλει να καταθέσει στη Βιβλιοθήκη την ηλεκτρονική μορφή της μεταπτυχιακής του εργασίας – Διατριβής Μάστερ (ΔΜ)  πριν την αποφοίτησή του.

Οδηγίες κατάθεσης μεταπτυχιακής εργασίας

  • Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα (αυτοαρχειοθέτηση) με τα στοιχεία σας και τα βασικά περιγραφικά στοιχεία της μεταπτυχιακής σας εργασίας ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα:
    1. Πατήστε στο σύνδεσμο https://gnosis.library.ucy.ac.cy/ για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα του Ιδρυματικού Αποθετηρίου Γνώσις.
    2. Επιλέξτε Σύνδεση (πάνω δεξιά) και στη συνέχεια την επιλογή Λογαριασμός ΠΚ. Χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη (username) και το συνθηματικό σας (password), που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κύπρου (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.ά.) για να μπορεί το σύστημα να σας αναγνωρίσει.
    3. Επιλέξτε από τις Κοινότητες, Μεταπτυχιακές Διατριβές ΠΚ / UCY Master Τhesis, στη συνέχεια την Σχολή και τέλος το Τμήμα. Στη σελίδα του Τμήματος επιλέγοντας το σύνδεσμο “Υποβάλλετε ένα νέο τεκμήριο σε αυτή τη συλλογή”, θα σας μεταφέρει στη φόρμα αυτοαρχειοθέτησης, την οποία πρέπει να συμπληρώσετε. Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά.
  • Επισύναψη της τελικής μορφής της Μεταπτυχιακής σας εργασίας σε μορφή PDF (βρίσκεται στα βήματα της ίδιας φόρμας). Το αρχείο (.pdf) πρέπει να είναι το ακριβές αντίγραφο της εργασίας (χωρίς τις υπογραφές). Η ονομασία του αρχείου πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο σας π.χ. Ioannou_Anastasia

Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με σκοπό τη συγκέντρωση και την ανάδειξη της ερευνητικής παραγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου μέσω του ιδρυματικού αποθετηρίου Ανοικτής Πρόσβασης  ΓΝΩΣΙΣ της Βιβλιοθήκης.

Για διευκρινίσεις και σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:
Αναστασία Ιωάννου